Com a conseqüència de l’aplicació, a partir del 25 de maig de 2018, del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), l’Associació Makers Lleida ha modificat les seves Polítiques de Privadesa, les quals regeixen el tractament de les seves dades de caràcter personal en la seva relació amb Makers Lleida.

  • Responsable: Associació Makers Lleida en endavant «Makers Lleida»), amb NIF: G44924728 i domicili social al C/Antic Camí del Murri, 79, de Lleida.
  • Finalitat principal: Recopilar les dades mínimes necessàries d’identificació per poder enviar informació relacionada amb l’activitat de Makers Lleida a través dels formularis.
  • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal.
  • Drets: Rectificar i suprimir les dades, portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament, transparència i dret a no ser objecte de decisions automatitzades.
  • Dades de contacte: Makers Lleida – makerslleida@gmail.com

Si utilitzes els formularis de contacte de la nostra web, has de saber que:
El responsable del tractament de les teves dades és Makers Lleida.
Quines dades recopilem? Nom, cognoms i adreça de correu i qualsevol dada imprescindible per a la realització del servei o contractació objecte del formulari en qüestió.
Per què tenim les teves dades? Utilitzem el formulari de contacte per facilitar l’atenció de sol·licituds d’informació i respondre-hi. Sense les teves dades, no et podem contestar.
Donarem a algú les teves dades? NO
Què pots fer respecte de les teves dades? pots sol·licitar rectificar o cancel·lar les teves dades; només envia’ns la teva sol·licitud a makerslleida@gmail.com especificant si desitges un canvi de dades o l’eliminació de les mateixes.

Si us subscriviu, heu de saber que:
El responsable del tractament de les teves dades és Makers Lleida
Quines dades recopilem? Nom, cognoms, telèfon, email, adreça de correu, codi postal i ciutat.
Per què tenim les teves dades? Ens has deixat les teves dades perquè et remetem informació sobre les nostres activitats a través de les Newsletters o emails informatius referents a Makers Lleida.
Per què podem tenir les teves dades? Consentiment de l’interessat.
Donarem a algú les teves dades? No

Els teus drets sobre les teves dades.
Què pots fer respecte de les teves dades? Pots sol·licitar rectificar o cancel·lar les teves dades, i en conjunt exercir els drets previstos a les lleis esmentades; només envia’ns la teva sol·licitud a makerslleida@gmail.com especificant si desitges un canvi de dades o l’eliminació de les mateixes.

Seguretat de les teves dades
Makers Lleida dóna gran importància a la seguretat de tota la informació d’identificació personal dels nostres usuaris. Les nostres polítiques de seguretat i privadesa són revisades periòdicament i millorades segons calgui i