La Fira esta ubicada al Mercat del Pla de Lleida.

Entrada del Mercat del Pla pel c\ Sant Martí.

El accés es pel carrer Sant Martí i obrirá les portes a les 10:00 del matí del dia 19 de octubre. El horari serà de 10:00 del matí a 9 del vespre, els díes 19 (dijous), 20 (divendres) i 21 (dissabte) d’Otubre.

Disposareu de plaça de pàrquing gratuïta a la explanada de la Seu Vella.

On Descansar.

Teniu hotel Ibis molt económic a Lleida (al costat del Mediamarkt) i al polígon de Torrefarrera (al costat de la benzinera de la Cooperativa de Guissona on, per cert, podreu repostar molt be de preu). Habitacions molt còmodes on descansar a un preu molt ajustat.

On Menjar.

A Lleida es menja molt be. Trobareu un munt de llocs on, si es dia laborable, trobareu menú molt be de preu i dissabte moltes opcions per menjar d’alló mes be. Molt a prop del mercat, trobareu variades ofertes gastronómiques: del país, rápid, de tapes, mexicà, pizzeries, hamburguesseries, asiàtic, bocates, etc.

Com Arribar.

Á Lleida tot esta molt a prop o sigui que desde la plaça Ricard Vinyes en una passejada de uns 10 minuts esteu al Mercat del Pla pasejant.

Dispossem també d’una bona xarxa d’autobussos per tota la ciutat.

Si sou de fora, una bona opció pot ser aparcar a la explanada del Camp de Futbol i apropar-se al Mercat del Pla caminant o directament aparcar a la Seu Vella (si hi ha lloc).