Com arribar.

La Fira esta ubicada al Mercat del Pla de Lleida.

Entrada del Mercat del Pla pel c\ Sant Martí.

El accés es pel carrer Sant Martí i obrirá les portes a les 10:00 del matí el dijous 17 d’octubre. El horari serà de 10:00 del matí a 20:00 del vespre, del 17 al 20 d’octubre.

Disposareu de plaça de pàrquing gratuïta a la explanada de la Seu Vella.

Si sou de fora, una bona opció pot ser aparcar a la explanada del Camp de Futbol i apropar-se al Mercat del Pla caminant o directament aparcar a la Seu Vella (si hi ha lloc).

Á Lleida tot esta molt a prop o sigui que desde la plaça Ricard Vinyes en una passejada de uns 10 minuts esteu al Mercat del Pla pasejant.

Dispossem també d’una bona xarxa d’autobussos per tota la ciutat.

Entrades.

Dispossem d’un portal de venta online de tickets tant per la mateixa entrada al recinte com pels tallers que es faran a la fira durant els tres dies que dura.

El preu de la entrada es de 1 € i ens ajuda a tirar endavant la Fira.

El estudiants, carnet jove, juvilats i professors tenen la entrada gratuita.

Agenda.

A la Fira no pararán de passar coses: makers amb els seus invents, impressió 3D, tallers, xerrades divulgatives, i moltes, moltes mes sorpreses que estem preparant.

Podeu consultar tota la informació a l’agenda.

Tallers.

Abans i durant la fira no pararem de fer tallers i activitats. Farem tallers de impressió 3D, robótica, reciclatge, inteligència artificial i moltes coses mes.

Alguns tallers com el de Robot Escornabot, espassa làsser i espassa batalla son limitats en el nº de places, així que afanyeu-vos.

Altres tallers son gratuits i podreu participar-hi sense reserva previa. Consulteu l’agenda.

Si os voleu apuntar amb la vostra escola o centre ho podeu fer a través del nostre formulari de contacte.

Presentacions.

Durant la Fira hi haurá presentacions de temes interesants perque agafeu un primer contacte envers d’aquesta tecnología: Impressió 3D, Arduino i robótica, domótica, seguretat informatica, construcció de cohets, Inteligencia Artificial,….segur que trobarás el tema que mes t’agradi. consulta l’agenda.